Borttagning av möbler skadade av vägglöss

Har dina möbler också drabbats av vägglöss? Har du gjort ett fynd på loppmarknaden och köpt en begagnad möbel, då kan det stå dig dyrt. Risken är att vägglöss finns i den begagnade möbeln. På senare år har sanering av vägglöss ökat vilket dels beror på ökat resande men även begagnade möbler såsom sängar och soffor samt andra stoppade möbler.

Kontakta oss för borttagning av möbler

Vägglöss kan ligga i dvala

Vägglöss kan ligga i dvala i upp till ett år. De är väldigt ljusskygga av sig och gömmer sig i sprickor och andra håligheter i möbler och textilier.
Därför är det väldigt viktigt att dammsuga den begagnade möbeln du har köpt, särskilt i dragkedjor, resårer och alla möjliga skrymslen där vägglöss kan tänkas ta sig in. Det är viktigt att detta görs tidigt då det senare blir svårare att upptäcka vägglössen. Har dina möbler redan drabbats av vägglöss ska du kontakta oss. Vi är professionella sanerare som ser till att få bort lössen.

Du slipper ta bort dina vägglössangripna möbler

I vissa fall är det helt enkelt för sent att rädda möblerna. Vägglössen har tagit sig in i samtliga håligheter och sprickor och slagit rot. Då tar vi bort dina möbler och slänger dem så att risken för att vägglössen sprider sig i övriga delar av hemmet elimineras. Vi gör detta då vi förstår hur jobbig och tidskrävande denna process kan vara samt att du inte kommer hitta andra sanerare som gör detta åt dig.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig.