Bekämpning av skadedjur och ohyra i Enköping

Bor du i Enköping och behöver hjälp med skadedjurssanering? Då kan vi på Svensk Skadedjurssanering hjälpa dig! Skadedjur i hemmet, på företag eller i offentliga miljöer kan fort bli ett stort problem om man inte går in med skadedjursbekämpning och skadedjurssanering i tid. I Sverige och Enköping finns det en rad olika skadedjur som länge varit dominerande, men i takt med att alltfler åker utomlands varje år finns det nu även ny ohyra – som tillsammans med Sveriges traditionella skadedjur – hotar de svenska hushållen.

 

Vad menas egentligen med begreppet "skadedjur"?


Skadedjur, eller ohyra som de ibland också kallas, är djur som kan vålla människan skada på olika sätt. Det kan bland annat handla om djur som skadar människan genom att påverka livsmedel, egendom, byggnader, tamdjur eller grödor, samt djur som skadar människan direkt genom att exempelvis bitas eller stickas. Begreppet är med andra ord ganska brett och öppet för tolkning. En vild råtta som tar sig in i hemmet och tuggar sönder dina kläder ses till exempel som ett skadedjur, medan en tam råtta du köpt i djuraffären betraktas som ett sällskapsdjur.

 

Effektiva saneringsmetoder – oavsett miljö och typ av ohyra


Har du drabbats av möss i din egen villa eller lägenhet i Enköping? Har din bostadsrättsförening upptäckt stora myrinvasioner på innergården? Eller du kanske behöver hjälp att bli av med getingbon i offentliga miljöer? Svensk Skadedjurssanering hjälper såväl offentliga som privata kunder i Enköpings kommun. Vi har totalt sex servicebilar till vårt förfogande, och med dessa rullar vi runt på såväl vardagar som helger för att göra Enköping och resten av Stockholmsregionen till en både säkrare och mer hygienisk plats. Du kan känna dig helt trygg i vetskapen att vi nyttjar effektiva saneringsmetoder som garanterat tar bort ohyran för gott.

 

Vi är på plats snabbt och hjälper dig bli kvitt ovälkomna gäster


Vi vet hur obehagligt och påfrestande det kan vara att inse att det finns skadedjur i eller runt ditt hem eller arbetsplats. Därför kan Svensk Skadedjurssanering vara på plats så snabbt som möjligt för att bekämpa de ovälkomna gästerna. I många fall kan vi dyka upp redan samma dag! Det finns ett stort antal skadedjur i Sverige, och vi kan hjälpa dig att bli av med skadedjur inom alla kategorier. Med det sagt finns det såklart vissa skadedjur som förekommer oftare än andra. Här nedanför hittar du grundlig information om de vanligaste skadedjuren som våra kunder oftast söker hjälp för. Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag och be om en offert.

 

Frågor och svar

Hur fort kan Svensk Skadedjurssanering vara på plats för att sanera?

Vi rycker ut för att hjälpa dig med skadedjurssanering så fort som möjligt. Oftast kan vi vara på plats redan samma dag!

 

Vad innebär begreppet skadedjur?

Skadedjur är ett samlingsnamn för djur som skadar människan på olika sätt. Det kan handla om djur som indirekt skadar människan genom att exempelvis påverka livsmedel eller egendom, samt djur som direkt skadar människan genom att bitas eller stickas.

Vilka är de vanligaste skadedjuren i Enköping och Sverige?

Några av de vanligaste skadedjuren som våra kunder i Enköping söker hjälp för är råttor, möss, myror, kackerlackor, getingar, loppor, mjölbaggar, huggormar och vägglöss.

Kontakta oss