Professionell skadedjursbekämpning för att bekämpa ohyra i Örebro

Behöver du hjälp att bli av med skadedjur i Örebro? Kontakta oss på Svensk Skadedjurssanering! Vi hjälper dig att snabbt ta tag i problemet innan det växer sig ännu större. Skadedjur av alla dess slag kan fortare än man tror ge förödande konsekvenser om man inte går in med rätt behandling i tid. I Örebro och resten av Sverige är traditionella skadedjur som möss och råttor fortfarande dominerande, men på senare tid har även nyare arter vunnit mark – exempelvis kackerlackor och vägglöss. Oavsett vilken skadedjursart du drabbats av i Örebro kan du känna dig trygg i vetskapen att Svensk Skadedjurssanering har rätt utrustning och kompetens för att åtgärda problemet.

 

Så påverkar skadedjur oss människor

Det finns en mängd olika typer av skadedjur i Örebro, och de alla kan vara en ren plåga för oss människor. Här nedanför kan du enkelt klicka dig in på våra utförliga informationssidor och läsa mer om de vanligaste skadedjuren i orten, och även hitta information om hur du kan förebygga angrepp. Det är oerhört viktigt att inte skjuta eventuella tecken på skadedjur under mattan, då djuren faktiskt både kan sprida sjukdomar och orsaka materiella skador. Kackerlackor kan exempelvis sprida sjukdomar som dysenteri och salmonella, medan termiter kan orsaka omfattande skador i träbyggnader. Möss, råttor, myror och mjölbaggar kan i sin tur angripa livsmedel.

 

Vi löser skadedjursproblem på arbetsplatsen och i hemmet

Har du fått en myrinvasion på terrassen där hemma? Misstänker du och kollegorna att det finns möss eller råttor i köket på arbetsplatsen? Vi på Svensk Skadedjurssanering hjälper både privatpersoner och företag över hela Örebro att bli av med skadedjur av alla dess slag. Personalen på Svensk Skadedjurssanering har alla genomgått relevant utbildning och fått de certifieringar som krävs för att kunna utföra skadedjurssanering på bästa möjliga sätt. Alla saneringar anpassas såklart även efter skadedjursarten och omfattningen på invasionen, så att du garanterat kan bli av med de ovälkomna gästerna för gott.

 

Svensk Skadedjurssanering är snabbt på plats för att hjälpa dig

Tack vare det större antal servicebilar som Svensk Skadedjurssanering har till förfogande har vi också möjlighet att rycka ut till kunder med kort varsel. Vi kan i de allra flesta fall vara på plats redan samma dag som du kontaktar oss! När det gäller företagskunder är vi dessutom tillgängliga både på helger och vardagar – oavsett tid på dygnet. Du är välkommen att ta kontakt med oss redan idag för att prata om dina skadedjursproblem, eller så kan du fylla i vårt beställningsformulär här på hemsidan.

 

Frågor och svar

Hur fort kan Svensk Skadedjurssanering hjälpa till?

Vi på Svensk Skadedjurssanering strävar efter att påbörja skadedjurssaneringen så fort som möjligt efter att kunden kontaktat oss. I de flesta fall är vi på plats redan samma dag.

Kan Svensk Skadedjurssanering bekämpa skadedjur i offentliga miljöer?

Svensk Skadedjurssanering har både privata och offentliga kunder. Det innebär att vi hjälper såväl privatpersoner som företag och andra offentliga aktörer att bli av med skadedjur.

Vilka skadedjur förekommer i Örebro?

Några av de vanligaste skadedjuren som vi på Svensk Skadedjurssanering bekämpar i Örebro är möss, råttor, huggormar, mjölbaggar, vägglöss, kackerlackor och myror.
 

Kontakta oss