Vi bekämpar skadedjur och ohyra i Arboga

Vi hjälper till med sanering av skadedjur som vägglöss, kackerlackor och andra traditionella skadedjur som råttor, vägglöss, getingar, mjölbaggar och andra ohyror. Skadedjur är ett växande problem i Sverige, både i hemmet, på företag och i offentliga miljöer. Därför erbjuder vi hjälp mot de vanligaste skadedjuren. Nedan kan du hitta information om de vanligaste skadedjuren som våra kunder oftast söker hjälp mot.

Här på Svensk Skadedjurssanering har vi stor erfarenhet och kunskap om sanering, vi är redo att hjälpa dig att bli av med skadedjuren i Arboga.

Kontakta oss idag för en rådgivning och för att boka en skadedjurssanering. 

Kontakta oss
Skadedjursbekämpning & skadedjrussanering av råttor

Råttor är en av de mest allmänt förekommande skadedjur i Sverige. De är smittsamma och kan orsaka stora problem om de förökar sig. De kan orsaka skador på hus och möbler, och de kan även sprida sjukdomar till människor och husdjur. För att bli av med råttor är det viktigt att först identifiera deras boplats och sedan använda lämpliga skadedjurssanering metoder.

Skadedjursbekämpning & skadedjurssanering av myror

Myror är en annan vanlig skadedjur i Sverige. De kan orsaka skador på möbler och matvaror och kan också vara mycket besvärliga på sommaren när de söker mat inne i huset. Har du stora problem med myror kan du kontakta oss för att få bort myrorna. 

Skadedjursbekämpning & skadedjurssanering av möss

Möss kan orsaka en hel del skador på hus, möbler och de kan även bära på sjukdomar och bakterier som kan överföras till människor. Det är därför viktigt att hålla möss på avstånd och tvätta händerna noga om du har haft kontakt med dem. För att bli av med möss är det viktigt att vi identifiera deras boplats och sedan använda lämpliga saneringsmetoder. 

Skadedjursbekämpning & skadjurssanering av kackerlackor

För att förebygga att kackerlackor håller sig borta från din bostad behöver du hålla det städat och fritt från matrester och brödsmulor. Sanering innebär att ta bort allt som kackerlackorna kan använda som föda eller gömställe, som t.ex. matrester och brödsmulor. Detta kan innebära att man regelbundet städar och dammsuger, och förvarar mat.

Skadedjursbekämpning & skadjurssanering av getingar

Getingar kan orsaka allvarliga problem om de förökar sig. De kan orsaka allvarliga sting och kan vara mycket farliga för människor och husdjur som är allergiska mot deras gift. Det är därför viktigt att i tidigit stadie ta hjälp av en saneringsfirma för att getingarna inte ska bygga getingbo och föröka sig.

Skadedjursbekämpning & skadjurssanering av loppor

Loppor kan orsaka obehag och klåda för människor och husdjur. De är också en vanlig orsak till allergiska reaktioner och andra hälsoproblem. Därför kan du anlita oss som skadedjursspecialist för att få hjälp med att eliminera problemet på ett säkert och effektivt sätt.

Skadedjursbekämpning & skadjurssanering av mjölbaggar

Mjölbaggar är en annan allmänt förekommande skadedjur i Sverige. De kan orsaka skador på matvaror och kan också vara mycket besvärliga på grund av deras frätande beteende. För att bli av med mjölbaggar är det viktigt att först identifiera deras boplats för att kunna avgöra vilken saneringmetod som behövs.

Huggormar

Huggormar är farlig för människor och djur. De är kända för sin förmåga att hugga och injicera gift i sitt byte med hjälp av sina långa och smala tänder

Vi på Svensk skadedjurssaneringen kan hjälpa er med att att sprida botemedel på tomten och på marken för att hålla bort huggormarna. 

Mer om huggormar

Omgående och effektiv sanering av vägglöss i Stockholm

Vägglöss är ett vanligt skadedjur som kan orsaka mycket irritation och obehag. Vägglöss följer oftast med från resor utomlands eller begagnade möbler. Om man är osäker på hur man ska gå tillväga vid vägglöss sanering är det bäst att kontakta oss för hjälp.

Mer om vägglöss